Personaluthyrning ger agility och lönsamhet för ett företag

Fokusera på din kärnverksamhet genom att leasa motiverade arbetskraft för projekt och säsongsarbete direkt när du behöver dem mest. Med vår hjälp kan du anställa proffsarbetskraft direkt till ditt företag. På det sättet kan din rekrytering också vara till hjälp genom personaluthyrning.

Estram Ab är ett företag som erbjuder personaltjänster. Vårt mål är inte att vara den största, men den bästa serviceleverantören. På så sätt säkerställer vi att våra kunder får en personlig och betrodd tjänst i alla personalspecifika frågor. Nyckelpersonalen i Estram Ab har mer än 10 års erfarenhet av personaluthyrning.

Över 20000 CV-arkiv till vanliga branscher

Affärsmiljö förändras ständigt. Det är därför alla företag behöver flexibilitet och snabb förmåga att svara på förändringar i personalpolitiken. Lösningen är personal och leasing av tjänster som Estram Ab erbjuder. Nyckelorden är: konkurrenskraft, professionalism, kompetens och flexibilitet. Du kommer att få lösningar på problemen du är bekant med: Den nödvändiga kapaciteten vid topptider, frånvaro och substitutioner ersätts av proffs, personalomsättningen är inte längre en nackdel.

Metallindustri, serviceindustri och byggande

Internationell och inhemsk arbetskraft

Estram Ab har erfarenhet av att tillhandahålla utländsk arbetskraft till Finland, därför är vi en pålitlig partner när den bästa lösningen är att använda utländsk arbetskraft i projekt.

Vi kommer att ta hand om hela rekryteringsprocessen enligt era behov.

Vår service innefattar att hitta rätt personal, organisera praktiska arrangemang som arbetstillstånd mm. Vi hjälper anställda att anpassa sig till miljön och komma till jobbet så effektivt och snabbt som möjligt. Vi kommer att se till att språkbarriären inte utgör ett hinder för att utföra de uppgifter som krävs. Arbete och projekt utförs med flerspråkiga handledare, ofta med den lokala ledarskap.

Estram Ab i siffror

Vår erfarenhet i år

Antal anställda hos oss

Personer har anställda via oss

Arbetade timmar årligen

Ladda ner vår företagsbroschyr gratis

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Estram Oy

Myyrmäentie 2
01600 Vantaa
Finland

Kontaktformulär